© WimperPrinses wimperextensions Westland

 

Over Sunny


Mijn naam is Sunny van Affelen van Saemsfoort en ik studeerde HBO bedrijfscommunicatie en ben al meer dan 15 jaar werkzaam in het communicatievak. Omdat ik laaiend enthousiast raakte over de vele mogelijkheden en indrukwekkende resultaten van hairextensions en wimperextensions, besloot ik dit te combineren met mijn communicatievak. Zo werd WimperPrinses, HaarExtensionPrinses, WenkbrauwPrinses,  WimperPrinsesWebwinkel en WimperLiftPrinses een feit.

Voor mijn klanten wil ik het beste van het beste. Daarom werk ik uitsluitend met de allerbeste en mooiste anti-allergische producten van WimperPrinses én ben ik opgeleid door 'grootmeesters' Lisa Hillen van groothandel Beauty by Lisa (1 op 1) en volgde ik een privé Master Russian 2-10D bij Anja de Klein van Wishlashes, exclusief distributeur van Blink. Bij Beauty by Lisa behaalde ik het officiële certificaat wimperstylist van Blink. 


Voor de haarextensions gebruiken wij uitsluitend de vlechtmethode, omdat dit als enige een veilige 'puur natuurlijke' bevestigingsmethode is. Er komt absoluut geen hitte, schuring of chemische middelen aan te pas. We werken met je eigen haar om de extensions te kunnen invlechten. Bij twee absolute toppers heb ik een intensieve 1 op 1 training gevolgd. De twee 'über specialisten' Mandy Durinck (haarextensionstylist bij Rilex Haarstudio in Vlaardingen) en Donna Bliek (kapper in Hoek van Holland) zijn al meer dan tien jaar werkzaam op hun vakgebied. Dus zoek je naar hairextensions in de buurt van Hoek van Holland, Maasdijk, ´s-Gravenzande, Heenweg, Naaldwijk, Honselersdijk, Monster, De Lier, Poeldijk, Wateringen (regio Westland), Maasland, Maassluis, Vlaardingen en omstreken? Ben je op zoek naar een professionele haarextensionexpert bij jou in de buurt, die toch betaalbaar is? En wil jij graag stralen met een prachtige bos haar? Kortom, het haar waar je altijd al van droomde? Meer informatie vind je op mijn website HaarExtensionPrinses. Neem dan met mij contact op via 06-37 38 26 81 (bij voorkeur via WhatsApp). Graag tot ziens!


Ik ben ontzettend perfectionistisch en ik neem ruim de tijd voor iedereen. Voor de klant betekent dit dat ze iets langer dan gemiddeld op de behandeltafel of -stoel liggen of zitten, maar ook dat je met waanzinnig mooie wimpers, wenkbrauwen of haardos weer naar buiten gaat! Voor mij is er namelijk niets leukers dan jou van de aller maar dan ook allermooiste extensions of wimperlift te voorzien!! Voorbeelden en referenties van mijn werk vind je op mijn Facebookpagina en deze site in het gastenboek. 

 

 

Wimperstylist Sunny van Affelen van Saemsfoort, Hoek van Holland, 06- 37 38 26 81
KvK-nummer 63901331.

Opbellen
E-mail